Форум » » Այսօր խոհանոցում » Ответить

Այսօր խոհանոցում

dzukik: Erexeq jan , ekeq grenq aysor ov inch a patrastelu, kam aveli shut ov inch a kerel vorovhetv nstel mtacum em , inch patrastem vor lav lini. Nkatoxutiun chaneq xohaoci temain nmanatip tema bacelu hamar DUq giteq vor es es teman shaaaaaaat shat em sirum

Ответов - 330, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 All

otar amaji champekic: Anun@ indzel er tsanot,bajc chgitem inchu shat chgravec chem karstum vor hamex lini,hnaravora sxalvum em...

Narine: Ete dzun chliner, kliner tnakan halva...Vaxe pkordzem, tesnemincha irenic nerkayacnum kurabin...

otar amaji champekic: Vor goh mnas,kases es el ksarqem


Narine: ok,zato karotel emmamayis epac halvayin, vaxe kpordzem.

otar amaji champekic: Mamas ela shat lav sarqum halva,bajc es voch mi angam chem sirel tnakan halvan petakan halvan em sirum

Narine: Petakan halvayin vochinch chi hasni, bayc de chexac jhamanak tnakan halvan el hamova...

DIAMOND: vonca e erevum,gognocner@ kapel mtel en xohanoc kokteyli iskakan jamanakn e, bayc en Kurabia incha indz hec htsanot chi anun@

DIAMOND: Narin, et Kurabi asum es pordzel es? kases uteluya? te menak nayelu

Narine: Esor nor piti sarkem, der chgitem inch tesk kunena...

Narine: Kurabin im mot es teske stacav, aveli shat nmana pechenu. Shat arag patrastvox, shat pxrun u hamov, amenorya teyi u surjhi het harmar txvack.

dzukik: inch el axorjali tesq uni, ,chgnam Narinenc hiur? te karoa otarisss het ,en orva qef@ hishecni???

Narine: dzukik գրում է: ,chgnam Narinenc hiur Nexutyun mi kashim erexeks keran prcav...

otar amaji champekic: Narine գրում է: Kurabin im mot es teske stacav Shat lav tesq uni Nar jan,hajhujqov kporcei

Hyur: ես էլ շատ հավանեցի տեսքը,վաղը ժամանակ ունենամ կպատրաստեմ

otar amaji champekic: Картофельная запеканка с мясом и грибами Состав картошка - 6 шт, фарш (свинина + говядина) - 400 г, грибы - 100-150 г, сыр - 100 г, соль, перец, лук репчатый - 1 шт, для заливки сметана - 0,5 стакана, майонез - 0,5 стакана, яйцо - 1 шт, чеснок - 2 дольки, соль, перец Приготовление Картофель вымыть, почистить и нарезать тонкими ломтиками. Лук порезать полу кольцами. Грибы порезать соломкой. Фарш (свинина+говядина+соль+перец) смешать с грибами. Сыр потереть на крупной терке. В смазанную маслом форму для запекания выложить половину картофеля, посолить, поперчить. Сверху уложить лук, который предварительно, по желанию, можно обжарить. На лук уложить фарш, смешанный с грибами. Фарш посыпать тертым сыром. Сверху уложить слой картофеля, посолить, поперчить. Залить запеканку заливкой и запечь в духовке при температуре 180-200 градусов до готовности. За 5 минут до готовности можно посыпать запеканку тертым сыром и снова убрать в духовку, пока не расплавится сыр. Готовую запеканку посыпать рубленой зеленью. Заливка. Сметану смешать с майонезом, пропущенным через пресс чесноком, добавить сырое яйцо, соль и перец. Все хорошо перемешать. Axjikner jan,patrasteq,shat hamex e

MAGNOLIA: erek xohanocum Kara.Kum em thxel.. aysor xohanocum, qaxcr ban chunem vor surchis het vayelem

dzukik: Magi hl@ asa vonc es txum??

Narine: http://www.ultimatelovelife.info/video/pNJl9XZFmSo/Armenian-Cooking-with-Shake-Balekjian-Dolma-part-1.html

MAGNOLIA: Kara-Kum 6-dzvi dexnucy harel 0,5 bajak shaqaravasov avelacnel 200 g karag, 1 th gd soda, 1 th gd qacax ev aynqan alyur vor darna chkpnox xmor, mi ynkuyzi chap xmor vercnel dnel sarnaranum...... 6 dzvi spitakuc 1 b shaqaravazov beze sarqel(es mi qich avel em lcnum shaqaravazy)... xmory bacel mati hastutyamb,(es epum em 26sm torthi formayi mej 2 hat) vran jem qsel, lcnel bezen, bezei vra tyorkel sarnarani xmory ev epel jerocum... 180 astichanum epel aynqan vor bezen darna vardaguyn, jermastichann ijecnel 50 ev thoxnel mi jam, anjatel ev thoxnel minchev sari..

MAGNOLIA: isk aysor xohanocum' "lodrutyun" maranon ev nrbershik



полная версия страницы